Britta Edelberg, matchmaker i Transformer, Vejle

Hvad er din baggrund?
Jeg er oprindelig uddannet tømrer og bygningskonstruktør og jeg har været med til at etablere og drive et lille, andelsejet byggefirma, der tilbød murer-, tømrer- og vvs-arbejde. Min mand driver nu virksomheden videre som en ren vvs-forretning. Desuden har jeg arbejdet som frivillig i Landsforeningen Økologisk Byggeri, LØB, med  bl.a. formidlingsarbejde og organisering af byggemesser med fokus på miljø- og energivenligt byggeri. Siden 2004 har jeg arbejdet som projektleder på omstillingscenter Grønt Forum, der har til formål at skabe engagement og interesse for grøn omstilling blandt borgere og virksomheder.

Hvad er din personlige interesse på energiområdet?
Mine faglige kvalifikationer ligger inden for byggeri, især inden for materialer og energiforbrug. Men at se på affald som ressourcer er også noget jeg har arbejdet meget med de seneste år. Endelig er jeg også blevet opmærksom på vigtigheden af at se de tekniske løsninger i en sammenhæng med det liv vi lever som mennesker. Det er meget vigtigt at tænke på i forbindelse med produktudvikling.

Hvad kan du bidrage med til Transformer?
Jeg har et stort netværk, og jeg er god til at bruge det. Og jeg er god til at skabe kontakter mellem folk, der har fælles interesser.

Hvad kan Transformer tilbyde?
Transformer kan tilbyde mikrovirksomheder et netværk med andre virksomheder der også interesserer sig for energi. Mange små virksomheder kan godt leve en ret isoleret tilværelse i det daglige. Her kan Transformer tilbyde kontakt med andre virksomheder til gensidig inspiration og mulighed for samarbejde og adgang til hinandens netværk. Desuden tilbyder Transformer ny viden inden for grøn forretningsudvikling og et fagligt fællesskab omkring forretningsudvikling og udvikling af nye produkter og ydelser.