TRANSFORMER - AKTIVITETER I EFTERÅRET

Spinderihallernes nystartede innovationsprojekt Transformer fokuserer på at inspirere iværksættere og mikrovirksomheder til at arbejde med grøn teknologi. Transformer tilbyder netværksarrangementer, workshops og uddannelsesforløb, og i de kommende måneder er der en god håndfuld aktiviteter at vælge imellem.

28. august inviterer Transformers Sønderborg-afdeling til netværksmøde på Alsion. Mødet handler om mulighederne for samarbejde med studerende og om nye forretningsmodeller for små energi-virksomheder.

4. september inviteres til netværksmøde i Svendborg. Temaet er ”Hvordan udfordrer du de offentlige udbud og udbudsregler”.

23. oktober er der netværksmøde i Sønderborg om et landsbysamfunds udvikling fra energiforbrugende udkants-landsby til energieffektivt helhedstænkende fremtidsmiljø. Konkret drejer det sig om den nye økologiske bydel Karise Permatopia, som om to år skal danne rammen om 50 familiers bofællesskab baseret på permakultur-principperne.

Desuden arrangerer Transformer to workshops 13. og 27. septemberom hhv. affald som ressourcer og optimal energirenovering. Begge workshops foregår i Vejle.

Ud over netværksmøder og workshops tilbyder Transformer et uddannelsesforløb for iværksættere og mikrovirksomheder, ”EnergiBOOST”. Der er tale om syv enkeltstående kursusdage i november og december.