TRANSFORMER HJÆLPER MED AT REALISERE EKSPORT-DRØMME

- Ny matchmaking-platform og eksportkonference i Vejle 12.12.
Projektet Transformer hjælper syddanske virksomheder med grøn forretningsudvikling. Sidste nye tiltag er gratis adgang til BRIC-Denmark, et netværk af 600 virksomheder, der har interesse for de nye BRIC-markeder i Brasilien, Rusland, Indien og Kina. 

Transformers partner-virksomheder får nu gratis adgang til BRIC-netværket, en international matchmaking-platform, hvor virksomheder kan finde kunder og leverandører:
Har du opgaver du vil udbyde? Så opret en gratis profil med dem for det land du tilbyder opgaven i. Så kan leverandører og andre netværkere nemt og hurtigt finde dig. Har du kompetencer du vil tilbyde? Så opret en udvidet profil med dem for de lande du tilbyder dine kompetencer i. Så kan opgave-udbydere og andre netværkere nemt og hurtigt finde dig. 

Normalt koster det 350 kr. at oprette en profil på BRIC-hjemmesiden. Er man registreret som partner i Transformer-projektet kan man oprette sin profil gratis.

Ud over dette digitale mødested kan eksport-interesserede virksomheder mødes i den fysiske verden 12. december i GreenTech Center Vejle. Her arrangeres en eksportkonference, der hjælper interesserede virksomheder med at afklare, om de er parate til eksport.

Deltagerne møder bl.a. rådgivere fra Væksthus Syddanmark og Eksportrådet, der giver overblik over relevante økonomiske støtteordninger og branchemesser. Desuden skal deltagerne i fællesskab afdække de eksport-muligheder man kan opnå gennem samarbejde med større virksomheder eller sammen med andre mikrovirksomheder i ens egen branche.