Om Transformer

Transformer har henvendt sig bredt til virksomheder i hele Region Syd inden for bl.a. byggeri, transport, affaldshåndtering, landbrug, it, arkitektur og design. Formålet har været at skabe vækst og arbejdspladser for syddanske mikrovirksomheder inden for grøn teknologi. 

I regi af Transformer mødtes virksomheder for at finde nye samarbejdspartnere, dele viden og udvikle nye løsninger på tværs af fagområder inden for bedre udnyttelse af energi, løsninger inden for klimatilpasning og teknologier med udgangspunkt i vedvarende energi. Projektet har haft særligt fokus på netværksbaseret vækst, uddannelse, forretningsudvikling og eksport.

Transformer skulle skabe vækst og arbejdspladser for mikrovirksomheder og iværksættere, der arbejder med energieffektivitet og bæredygtig energi i Region Syddanmark. Der har været særligt fokus på netværksbaseret vækst, uddannelse, forretningsudvikling og eksport.

Transformer blev ledet af Spinderihallerne Vejle sammen med Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter og Svendborg Kommune. Hovedpartnere er Fremtidsfabrikken i Svendborg, Green Tech Center i Vejle, Clean - innovating green sloutions, Erhvervsakademi Sydvest, Go2Green og IDEA Entrepreneurship Centre, Syddansk Universitet. 

Transformer havde et toårigt budget på i alt 14 mio. kr., finansieret af de deltagende virksomheder, projektets partnere og af midler fra Syddansk Vækstforum og EU's regional- og socialfond. Der var kick-off på projektet 21. maj 2013 i Spinderihallerne. 

Projektet sluttede 31. marts 2015

Mere information:
Mikkel Dragmose-Hansen
Projektkoordinator, Transformer 
Spinderihallerne
mikdr@vejle.dk
+45 2343 7552