BLIV LEVERANDØR TIL ODENSE KOMMUNE

Informationsmøde for mindre virksomheder
På informationsmødet vil du få mulighed for at høre hvilke krav og kriterier, du som leverandør skal forholde dig til, når du byder på offentlige opgaver. Derudover vil du også komme til at høre om, hvordan du kan undgå at lave nogle af de mest typiske fejl i udbudsprocessen.

Nogle udbud vil kræve, at man indgår eller etablerer et samarbejde med en eller flere virksomheder, men hvad indebærer det helt præcist? Vi vil sætte fokus på de muligheder, der er, og de forhold, som man skal være opmærksom på ved indgåelse af samarbejdsaftaler og partnerskaber.

Alle mindre virksomheder er velkomne uanset branche. Deltagelse på selve dagen vil kræve, at man har en intention om at blive partner i Transformer. Partnerskabet er uforpligtende og sikrer blot, at du kan deltage i Transformers aktiviteter.

Tid og sted:
Onsdag den 7. maj 2014, kl. 14-17
Odense Kommunes Uddannelsescenter, Schacksgade 39, 5000 Odense C

Tilmelding:
Tilmelding med oplysning om navn, virksomhed og antal deltagere sendes til Transformer på dejana.gluhajic@svendborg.dk senest mandag den 5. maj 2014.

Kontakt:
Ønsker du yderligere oplysninger om informationsmødet, er du velkommen til at kontakte: Udviklingsmedarbejder, Dejana Gluhajic på dejana.gluhajic@svendborg.dk eller på tlf. 30 17 37 38.