ENERGIOPTIMERING I INDUSTRIEN

Leverer du energiløsninger til industrien eller vil du undersøge muligheden for, hvordan din virksomhed kan spare energi i produktionen?

Mindre virksomheder, der arbejder med energieffektive teknologier, intelligente energisystemer, energiløsninger m.m., inviteres til et arrangement, hvor vi sætter fokus på energioptimering i industrien.

Selve dagen kommer til at handle om grønne vækstmuligheder i industrien, hvor vi vil tage afsæt i en konkret virksomheds udfordringer og muligheder inden for energioptimering.

Alle mindre virksomheder er velkomne uanset branche. Deltagelse på selve dagen kræver, at man er partner i Transformer eller at man har en intention om at blive det. Det koster ingenting at blive partner.


Tid: Onsdag 27. august 2014 kl. 9.30 - 16.00
Sted: Danhostel Svendborg, Vestergade 45, 5700 Svendborg
Tilmelding: Tilmelding med oplysning om navn, virksomhed og antal deltagere sendes til Transformer på dejana.gluhajic@svendborg.dksenest tirsdag 26. august 2014 kl. 12.00.
Kontakt: Ønsker du yderligere information om arrangementet, er du velkommen til at kontakte udviklingsmedarbejder, Dejana Gluhajic på dejana.gluhajic@svendborg.dk eller på tlf. 3017 3738.