WORKSHOP: BLIV BEDRE TIL AT TILTRÆKKE OG FASTHOLDE KUNDER

BLIV BEDRE TIL AT TILTRÆKKE OG FASTHOLDE KUNDER
- Deltag i workshop med fokus på markedsføring, kommunikation og PR 

Transformer inviterer til workshop i Green Tech Center onsdag 21. maj 2014 med fokus på iværksætterens og den mindre virksomheds behov for markedsføring, kommunikation og PR. 

Virksomhedens identitet og kommunikation skal være klar, direkte og synlig. Der skal være sammenhæng mellem virksomhedens strategi, identitet og kommunikation, så virksomheden sender de rigtige budskaber til kunder og vigtige interessenter. 

Mange iværksættere og mindre virksomheder bruger deres ressourcer på produktudvikling, test, kvalitet, produktionsmodning og salg. Men de overser ofte at bruge ressourcer på marketing og kommunikation, forklarer Jørgen Ranlev, projektleder i Transformer. 

- Med workshoppen ønsker Transformer at give iværksættere og mindre virksomheder mulighed for at arbejde professionelt med virksomhedens marketing og kommunikation, fortæller Jørgen Ranlev, der glæder sig over at Irner Kommunikation, Tekst og Web og Speakloud har sagt ja til at deltage og komme med gode fif om, hvordan du tiltrækker og fastholder dine kunder.

Skab resultater med effektiv markedsføring og kommunikation 
På første del af workshoppen møder du Speakloud. De giver dig svaret på, hvordan du fastholder og tiltrækker nye kunder med en klar markedsføringsstrategi og målrettet kommunikation. På workshoppen arbejder du med virksomhedens mål og den værdi, I skaber for jeres kunder.

Definer målgruppen og kommuniker via de rette kanaler og platforme 
På anden del af workshoppen får du en kort introduktion til at arbejde med målrettet kommunikation, og vi ser på, hvordan du vælger de rette kanaler og platforme. Vi skal også arbejde med, hvordan du formidler din virksomheds gode historie eller nyhed på såvel print som de digitale platforme – herunder de sociale medier.

Stram din hjemmeside op 
I den tredje del af workshoppen kommer du til at arbejde med din egen hjemmeside – så husk at tage den bærbare med. Du arbejder med optimeringen af din egen hjemmeside på baggrund af et oplæg fra Tekst og Web. Det resulterer bl.a. i, at dine besøgende føler sig godt tilpas på din side, at du virker professionel, og at kunderne får tillid til dig og din forretning og dermed får lyst til at handle med dig. 

Tid og sted: 
Det er gratis at deltage i workshoppen, der holdes onsdag 21. maj kl. 8–12 i Green Tech Center, Lysholt Allé 10 i Vejle. Du skal tilmelde dig til jr@greentechcenter.dk

Program onsdag 21. maj i Green Tech Center i Vejle 
08.00 – 08.15 Indskrivning og velkomst 
08.15 – 09.00 Skab resultater med effektiv markedsføring og kommunikation 
09.00 – 09.15 Pause 
09.15 – 10.00 Definer målgruppen og kommuniker via de rette kanaler og platforme 
10.00 – 10.15 Pause 
10.15 – 11.00 Stram din hjemmeside op 
11.00 – 12.00 Individuel rådgivning 

FAKTA:
Workshoppen er specielt tilrettelagt af Speakloud, Irner Kommunikation og Tekst og Web, der alle er partnere i Transformer-projektet. 
    
Hvem er Speakloud?
 
Speakloud er specialister i markedsføring og kommunikation. Med udgangspunkt i virksomhedens strategi planlægger og gennemfører de kommunikationen. Resultatet er flere kunder til nyt forretningsområde, produkt, målgruppe eller ganske enkelt mere salg i din eksisterende forretning.

Hvem er Irner Kommunikation 
Irner Kommunikation er et kommunikationsbureau med speciale i tekniske virksomheder. Udfordringen er typisk at få kommunikeret de tekniske produkter og løsninger i skarpe og forståelige budskaber. Målet er, at få de relevante budskaber kommunikeret ud via de rette kanaler og platforme og altid med udgangspunkt i at fremme virksomhedens forretningsmæssige strategi.

Hvem er Tekst og Web? 
Tekst og Web er specialiseret i optimering af hjemmesider inden for både tekster, brugervenlighed og søgeoptimering. Med udgangspunkt i virksomhedens mål og målgrupper lægger vi en strategi for, hvordan vi bedst optimerer din hjemmeside, så den skaber mest mulig værdi for din forretning. 

Transformer 
Projektet Transformer skal skabe vækst og arbejdspladser for mikrovirksomheder og iværksættere, der arbejder med energieffektivitet og bæredygtig energi i Region Syddanmark. Der er særligt fokus på netværksbaseret vækst, uddannelse, forretningsudvikling og eksport. I regi af Transformer mødes virksomheder for at finde nye samarbejdspartnere, dele viden og udvikle nye løsninger på tværs af fagområder. www.transformer-greenenergy.dk.